A seprű helyett válassz természetes hatású műszempillát!

Köztudott, hogy a műszempillák képesek kiemelni a hölgyek természetes szépségét, ugyanakkor alkalmasak arra is, hogy rossz anyagválasztással a végeredmény sokkal inkább meghökkentő legyen, mintsem látványosan igéző. Rendkívül sok múlik azon, milyen termékeket használnak a műszempillák applikálásához.

fb_pilla1.JPG

Ha szépen és kellő körültekintéssel helyezzük fel a műszempillát, a hölgyek szeme szabályosan kinyílik, nagyobbá, igézőbbé válik, a pillantásuk pedig lehengerlő lesz. A végeredményt azonban nagyban befolyásolja az, hogy milyen anyagú műszempillát használnak a szempilla stylistok, hiszen míg a megfelelő anyagválasztás és technológia pozitívan alakítja a hölgyek megjelenését, addig az eltúlzott, nehéz, seprűszerű műszempillákkal ellenkező hatást érhetünk el.

Minden egyes hölgy egyedi megoldásokat igényel, hiszen mindannyian eltérő szemformával, szempilla ívvel, pillahosszal rendelkezünk és a szemünk színe, nagysága is más és más. Ráadásul az sem mindegy, hogy a műszempilla milyen anyagból készül, hiszen bár funkcióját tekintve mindegyik hasonlóra képes, eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek.

fb_pilla2.JPG

Alapvetően megkülönböztetünk selyemből és műanyagból készült szempillákat, de a piacon fellelhetők egészen különleges változatok is, melyeket tollból, állati szőrből, emberi hajból, vagy éppen papírból illetve csipkéből készítenek. A Stúdió Szalonban a legújabb, innovatív, prémium minőségű műanyag műszempillákat használjuk a legszívesebben, hiszen azok vékonyságuk és súlytalanságuk miatt egyáltalán nem zavarják a viselőjüket.

Ezek előnye azonban nem csak a pillekönnyedségükben rejlik, hanem abban is, hogy rendkívül egyszerűen lehet ápolni őket a mindennapokban. Jól ellenállnak a víznek, a könnynek és a nagy melegben az izzadtságnak is, így a hölgyeknek semmiben sem kell változtatniuk életvitelükön pusztán azért, mert műszempillát viselnek.

fb_pilla3.JPG

A szempilla stylistok munkáját is megkönnyítik ezek az innovatív anyagok, hiszen sokkal egyszerűbben, gyorsabban applikálhatjuk azokat, megfelelő minőségű ragasztó használatával kiegészítve pedig akár három-négy hétig is megőrizhetjük igéző tekintetünket.